Verkstad

Premiumservice

Vi vill att lojalitet ska löna sig. Har man köpt sitt fordon av oss så är man berättigad till vad vi kallar ”Premiumservice”
Låt oss förklara vad det innebär!

Serviceverkstad

En stor del av vår verkstad består i fordonsservice. Vi utför originalservice på de fabrikat vi själva säljer. Detta för att kunna erbjuda absolut högsta kvalité på det arbete vi utför! Ett välservat fordon har högre driftsäkerhet och ett högre andrahandsvärde när det är dags att sälja!

Skadeverkstad

Vi utför skadereparationer på alla de fabrikat som vi säljer om olyckan skulle vara framme. Vi samarbetar och har avtal med alla de största försäkringsbolagen, och utför reparationer och lackarbeten med absolut högsta kvalité!

ISO 9001 & 14001

Hela våran verksamhet är ISO klassad. Vi innehar både klassning för kvalité (ISO 9001) och miljö (ISO 14001) Detta för att du som kund ska känna dig bekväm med att vi har ett ständigt pågående miljö och kvalitétsarbete.

Vi lägger stor vikt på eftermarknaden, varför då?

Vi tycker det är viktigt att ha en väl fungerande serviceverkstad. Vi kan erbjuda våra kunder ett mervärde av att köpa sitt fordon hos oss. Har du köpt ditt fordon hos oss så berättigar det dig till service under dagen – Även under säsong!
Detta för att du inte ska behöva vara utan ditt fordon under den ibland ganska korta säsongen vi har i Sverige.
Detta är väldigt uppskattat hos våra kunder, och unikt i vår branch!

Originalservice & Auktorisation

Vi utför service och reparationer på alla fabrik som vi själva säljer – en självklarhet för din köptrygghet!
Med originalservice menar vi att vi utför alltid service efter vad tillverkarna har angivit – viktigt för att allt ska fortsätta fungera som det är tänkt och att garantier ska fortsätta att gälla.

Vi är självklart auktoriserade på alla våra fordon vi säljer, Peugeot - Chatenet - MGB - Yadea
0
    0
    Din varukorg

      Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå